Αποκλειστικά στα καταστήματα Proton Power

Τα καταστήματα της Proton ακολουθώντας στενά την εξέλιξη της τεχνολογίας LED, παρουσιάζουν τον λεπτότερο προβολέα LED της αγοράς με την ονομασία: i-spot.

Kαλείται να καλύψει ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες αρχιτεκτονικού & επαγγελματικού φωτισμού, όχι μόνο εξωτερικών αλλά και εσωτερικών χώρων.

Η τεχνογνωσία, η οικονομία ρεύματος αλλά και η βελτιστοποίηση της απόδοσης στην ποιότητα του φωτισμού αποτέλεσαν τις βασικές αρχές για τη σχεδίαση και δημιουργία της νέας γενιάς προβολέων LED – i-spot Ultra Slim, λεπτότερης σχεδίασης και εξαίρετης αισθητικής.

Η νέα γενιά προβολέων LED Ultra Slim στα 14.5W & 24.5W , πέρα από το αρίστης σχεδίασης και κατασκευής ενσωματωμένο τροφοδοτικό, εξοπλίστηκε και με ειδικό, ανεξάρτητο κύκλωμα περιορισμού / σταθεροποίησης ρεύματος, που επιτρέπει στα LED να  επιτύχουν τη μέγιστη απόδοση φωτισμού, χωρίς όμως να ολισθαίνουν προς την υπερβολική άντληση ρεύματος από το τροφοδοτικό. Ετσι, επιτυγχάνεται πολύ μεγαλύτερος συντελεστής απόδοσης, αυξάνεται η οικονομία ρεύματος και πολλαπλασιάζεται η  διάρκεια ζωής του προβολέα. Παράλληλα, το ειδικής σχεδίασης σύστημα ψύξης διατηρεί τη θερμοκρασία των LED σε αρκετά χαμηλά επίπεδα, ενώ ο ενσωματωμένος Light Diffuser διαχέει ομοιόμορφα τη φωτεινότητα στο χώρο, συμβάλλοντας αισθητά στην ποιότητα του φωτισμού.