Ολοκληρωμένες λύσεις

Για το σπίτι ή την επιχείρησή σας

Προμηθευτές

H ΗΛΕΚΤΡΑ TECHNIC είναι ένας όμιλος εταιρειών που δραστηριοποιείται στην παραγωγή, εξαγωγή, και εισαγωγή ηλεκτρονικών, ηλεκτρικών και ηλεκτροτεχνικών συστημάτων και προϊόντων. Με συνολική δράση στο χώρο για πάνω από 50 χρόνια, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια  θέση ισχύος, με την ικανότητα να προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες σε από μεγάλης μέχρι μικρής κλίμακας έργα.

Η ΑΒΒ καλύπτει στην Ελλάδα και την Κύπρο όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του Ομίλου, οι οποίες περιλαμβάνουν την εμπορία βιομηχανικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, την κατασκευή πινάκων μέσης και χαμηλής τάσης υψηλών απαιτήσεων, τη μελέτη και εκτέλεση έργων καθώς και υπηρεσίες after sales.

Η εταιρεία HAGER είναι κατασκευαστής υλικών διανομής ενέργειας και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων που απευθύνονται στον εγκαταστάτη οικιακών και επαγγελματικών κτιρίων, ικανοποιώντας τις πιο σύνθετες και εξειδικευμένες ανάγκες του.

Η εταιρεία ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία της ελληνικής αγοράς στον τομέα των ειδικών καλωδίων και δομημένης καλωδίωσης. Προμηθεύει καλώδια όλων των ειδών για βιομηχανικές εφαρμογές, εργοτάξια, αντιεκρηκτικές εγκαταστάσεις, κατασκευές πλοίων, δίκτυα υπολογιστών, εφαρμογές ήχου και εικόνας και ηλεκτρολογικές εργασίες.

Η Nexans ΕΛΛΑΣ κατασκευάζει καλώδια ισχύος και τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα από το 1974. Η εταιρεία παράγει ηλεκτρικά καλώδια χαμηλής, μέσης και υψηλής τάσης, καλώδια τηλεπικοινωνιών από χαλκό και οπτικές ίνες, εναέριους αγωγούς από χαλκό, αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Επιπλέον, η εταιρεία παράγει καλώδια και σύρματα για βιομηχανικές εφαρμογές, καλώδια μηχανημάτων, καλώδια για εγκαταστάσεις πετρελαίου και αερίου, καλώδια για μεταφορές, φωτοβολταϊκά συστήματα και σταθμούς αιολικής ενέργειας καθώς και χερσαία και υποβρύχια καλώδια οπτικών ινών.

 

Η εταιρεία Γ.ΠΑΡΠΑΝΕΛΑΣ Α.Ε – V.O.P. Cables ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1978. Για 30 χρόνια προμηθεύει την Ελληνική – και όχι μόνο – αγορά με ειδικά καλώδια και εξαρτήματα καλωδίων. Σήμερα διαθέτει 5000 τ.μ. αποθηκευτικού χώρου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπου υπάρχουν σε διαρκή παρακαταθήκη πάνω από 20.000 κωδικοί ειδικών καλωδίων και εξαρτημάτων. Το γεγονός αυτό δίνει τη δυνατότητα να παραδίδει άμεσα και σε οποιαδήποτε ποσότητα καλώδια όλων των τύπων.

 

Η εταιρεία OSRAM είναι μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες υλικού φωτισμού παγκοσμίως με ιστορία πάνω από 100 χρόνια στο χώρο. Είναι μια εταιρεία παροχής τεχνολογίας φωτισμού με επίκεντρο τους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας και ειδικού φωτισμού, οπτικών ημιαγωγών, φωτιστικών και άλλα συστήματα φωτισμού. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας κυμαίνεται από εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιούν τεχνολογίες ημιαγωγών, όπως υπέρυθρες και λέιζερ, σε δικτυωμένες, έξυπνες λύσεις φωτισμού για κτίρια και αστικές περιοχές.

 

Η SYLVANIA είναι μια εταιρεία περήφανη που προσφέρει μια πρωτοποριακή επιλογή προηγμένων τεχνολογιών φωτισμού. Τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για εξοικονόμηση ενέργειας, βελτίωση της ποιότητας του φωτός και επίτευξη στόχων βιωσιμότητας. Όποια και αν είναι η ανάγκη – εξαρτάται από τη SYLVANIA για την ιδανική λύση φωτισμού.

 Η εταιρεία Courbi ΑΕ έχει έδρα το Σολομό Κορινθίας. Ιδρύθηκε το 1975, με στόχο την παροχή ηλεκτρολογικού υλικού υψηλών προδιαγραφών για την κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών του χώρου. Από την ίδρυσή της στηρίχτηκε σε αξίες που κέρδισαν την προτίμηση των επαγγελματιών και είναι: η Ποιότητα και Αξιοπιστία των προϊόντων της, η Αποτελεσματικότητα και ο Σεβασμός στις ανάγκες των πελατών και στο περιβάλλον. Τα προϊόντα της Courbi ΑΕ πρωταγωνιστούν στην ελληνική αγορά του ηλεκτρολογικού υλικού και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Ευρώπης, καθ’όσον διέπονται από πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως: αναγνωρισιμότητα, σταθερή και αξιόπιστη πιστοποιηένη ποιότητα, πρωτοποριακός τρόπος σχεδιασμού, εξαιρετική σχέση ποιότητας, κατασκευής και τιμής πώλησης, λειτουργικότητα και εγκατάσταση.

Η πολύχρονη εμπειρία, η σύγχρονη φιλοσοφία ανάπτυξης, η ολική ποιότητα, οι καινοτόμες λύσεις και ένα αξιόπιστο δίκτυο διανομής σε Ελλάδα και εξωτερικό δικαίως κατατάσσουν την εταιρεία στις ηγετικές και ισχυρές βιομηχανίες στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού. Ως οικογενειακή εταιρεία η αγάπη && το πάθος που δημιουργήθηκαν από τη στιγμή της ίδρυσης, συνεχίζουν να εξελίσσονται, από γενιά σε γενιά, χωρίς να θέτουν περιορισμούς στο όραμά μας.

Από την ίδρυσή της η ELMARK έχει αναπτυχθεί ως κορυφαίος κατασκευαστής και διανομέας ενός ευρέος φάσματος ηλεκτρολογικού υλικού χαμηλής τάσης και φωτισμού στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και ως ένας αξιόπιστος διεθνής συνεργάτης. Χάρη στην έγκαιρη εισαγωγή τω state-of-the-art τεχνολογιών και τη δέσμευση για καινοτομία σε κάθε πτυχή της παραγωγικής διαδικασίας, η ELMARK συνεχίζει να παράγει ιδέες, εξελίξεις και προϊόντα ανώτατου επιπέδου. Η πολύχρονη εμπειρία της επαγγελματικής ομάδας της ELMARK εξασφαλίζει τον σωστό έλεγχο της παραγωγής και την ενεργή συμμετοχή στην ανάπτυξη και την επιτυχή υλοποίηση του πλήρους φάσματος επαγγελματικού ηλεκτρολογικού εξοπλισμού χαμηλής τάσης και ειδών φωτισμού.

H εταιρία Τσόνγκρης – Κονδύλης Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1969 και έκτοτε αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες στα συστήματα φωτισμού. Η εταιρεία, διανύοντας ήδη την πέμπτη δεκαετία ζωής, έχει δώσει το δυναμικό της παρόν τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό. Η συνεχόμενη επιτυχία της οφείλεται στην άριστη γνώση και μελέτη της τεχνολογίας του φωτισμού. Έχοντας το βλέμμα συνεχώς στραμμένο στις εξελίξεις και τις καινοτομίες που προσφέρει η παγκόσμια αγορά του επαγγελματικού φωτισμού, η προσπάθεια συνοψίζεται πάντα γύρω από δύο μόνο λέξεις: κατασκευή φωτιστικού. Η μελέτη του φωτιστικού, ο σύγχρονος εξοπλισμός μηχανημάτων, τα σχεδιαστικά προγράμματα και το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό συμβάλλουν στην επιτυχημένη πορεία της εταιρίας όλα αυτά τα χρόνια.

Ο φωτισμός είναι το μυστικό συστατικό της ταυτότητας της εταιρείας και του αντικειμένου της. Με υπομονή, επιμονή και πίστη στον άριστο σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα, σχεδιάζει και παράγει φωτιστικά από το 2007 για την Ελληνική και Ευρωπαική αγορά, παρουσιάζοντας φρέσκες ιδέες που καλύπτουν κάθε γούστο και αισθητική. Η NOVA LUCE προσφέρει φωτιστικά μοντέρνα και κλασσικά τα οποία μετατρέπουν κάθε χώρο σε κάτι μοναδικό.

Η εταιρία LIDO BIOTEXNIA ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1970 με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία φωτιστικών εξωτερικού χώρου. Σήμερα, 46 χρόνια από την ίδρυσή της, η LIDO BIOTEXNIA ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕ κατέχει σημαντική θέση στον τομέα του φωτισμού εξωτερικών χώρων. Η εταιρία LIDO ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕ διαθέτει μια πλήρη και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων η οποία περιλαμβάνει φωτιστικά εξωτερικού χώρου όπως ορειχάλκινεςχελώνες, πλαστικές απλίκες τοίχου, κρεμαστά, πλαφονιέρες αλουμινίου, κολονάτα πλαστικά, κολόνες αλουμινίου και φωτιστικά μπάνιου (φωτιστικά εσωτερικού χώρου). Τα είδη που κατασκευάζει η εταιρία είναι από χυτοπρεσσαριστό ορείχαλκο, χυτό αλουμίνιο καθώς και πλαστικά προϊόντα.

H VIOKEF είναι κατασκευάστρια εταιρεία φωτιστικών και προιόντων από γυαλί που δραστηριοποιείται στο χώρο εδώ και 60 χρόνια. Οι εργοστασιακές εγκαταστάσεις που είναι εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και ποιοτικούς ελέγχους, επιτρέπει το συνδυασμό της παράδοσης με τους μοντέρνους τρόπους παραγωγής. Σχήματα, decor και διαφάνειες συνδυάζονται μεταξύ τους προσφέροντας άπειρους συνδυασμούς και δίνουν μοναδικότητα στις γυάλινες δημιουργίες. Γυαλί και φως συνδυάζονται αρμονικά και δημιουργούν μοναδικά φωτιστικά που ταιριάζουν σε χώρους επαγγελματικούς, ξενοδοχείων ή σπιτιών.

Σήμερα, η Vortice είναι μια πολυεθνική ομάδα που λειτουργεί μέσω θυγατρικών της ή μέσω τοπικών αντιπροσώπων σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο, στους τομείς οικιακού, εμπορικού και βιομηχανικού αερισμού και αερισμού γενικά.

Καλλιέργεια και αναζωογόνηση των εταιρικών σχέσεων. Αντιμετώπιση των δύσκολων καιρών. Αυτά είναι τα πρότυπα με τα οποία προσπαθούν να λειτουργήσουν, ειδικά τώρα – μαζί με την αποφασιστική τους πρόθεση να διαμορφώσουν με καινοτομία το μέλλον χωρίς να παραβλέπουν το παρελθόν τους και τις αξίες που έχουν αναπτύξει με την πάροδο του χρόνου. » Ελάτε μαζί μας στο ταξίδι μας στο μέλλον! «