Η Proton Power & Light  ήταν χορηγός στην διάλεξη του Μουσείου Ηλεκτρισμού

  1. Γειώσεις – Αντικεραυνική Προστασία
  2. Εισαγωγή στις Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις

που διεξήχθηκε στην αίθουσα διδασκαλίας του Μουσείου Ηλεκτρισμού σε νεαρούς σπουδαστές Ηλεκτρολογίας από τα ΕΠΑΛ Χαλανδρίου και ΕΠΑΛ Ιλίου , στις 10/12/2014 και στις 12/12/2014 . Η εταιρεία μας σεβόμενη την κοινωνική της ευθύνη, στηρίζει την εκπαίδευση και τους νέους ηλεκτρολόγους.

Το Μουσείο Ηλεκτρισμού είναι αποτέλεσμα χρόνιας εθελοντικής εργασίας από τα μέλη του συνδέσμου συνταξιούχων ηλεκτρολόγων . Στην αίθουσα του μουσείου ,που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις της ΕΠΑΣ Ρέντη , επί της οδού Π.Ράλλη 83 ,υπάρχουν εκθέματα που δείχνουν την εξέλιξη των εξέλιξη της ηλεκτρολογίας στο πέρασμα των χρόνων. Η εικόνα είναι εντυπωσιακή και αν συνυπολογίσει  κανείς πως όλη η προσπάθεια οφείλεται σε εθελοντική εργασία και δωρέες , γίνεται εύκολα αντιληπτή η δυσκολία του όλου εγχειρήματος.

Η επιτροπή του μουσείου θα συνεχίσει την διοργάνωση επαγγελματικών ημερίδων για τους σπουδαστές των τεχνικών σχολών με στόχο την βελτίωση της γνωστικής κατάρτισης των νέων ηλεκτρολόγων και την καινούρια χρονιά. Η όλη προσπάθεια γίνεται αφιλοκερδώς και πηγάζει από το μεράκι των μελών της επιτροπής του Μουσείου.

Για την Proton Power & Light η εκπαίδευση και η ενημέρωση των επαγγελματιών αποτελεί στοίχημα και παράλληλα δέσμευση. Επομένως η εταιρεία μας θα είναι αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες.

Δείτε φωτογραφικό υλικό: