Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Πελατών: 211 10 16 622

Τρόποι πληρωμής

Η εταιρία Proton Power & Light Α.Ε διασφαλίζει την ποιότητα των συναλλαγών σας μέσω της ηλεκτρονικής της πλατφόρμας εξασφαλίζοντας όλα τα απαραίτητα πρότυπα και πρωτόκολλα ασφαλείας που αναφέρονται στις διαδικτυακές συναλλαγές. Επιπλέον, καινοτομεί με την εισαγωγή του νέου εργαλείου ηλεκτρονικών πληρωμών της τράπεζας Πειραιώς My Bank δίνοντας τη ευκαιρία στους πελάτες να ολοκληρώσει τις αγορές του μέσω e-banking από την συνεργαζόμενη με αυτόν τράπεζα.

Γενικές Οδηγίες πληρωμών: Μετά τις τελευταίες ισχύουσες φορολογικές διατάξεις για εξόφληση παραστατικών αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) για παραστατικά ιδιωτών λιανικής καθώς και για παραστατικά αξίας άνω των 500€ (προ ΦΠΑ) για τιμολόγια επαγγελματιών και επιχειρήσεων θα πρέπει η πληρωμή να γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τους ακόλουθους τρόπους:

  1. Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας
  2. Εξόφληση με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Με χρήση πιστωτικής χρεωστικής κάρτας

Η πληρωμή μέσω πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας αποτελεί τον πιο εύκολο, γρήγορο και ασφαλή τρόπο πληρωμής στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες. Η Proton Power & Light Α.Ε σας δίνει την δυνατότητα να ολοκληρώσετε τις αγορές σας χρησιμοποιώντας κάρτες Visa, Mastercard, American Express και DINERS. Κατά την διαδικασία πληρωμής των προϊόντων με την κάρτα σας μεταφέρεστε αυτόματα, σε ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον συναλλαγών PCIDSS όπου θα πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα που περιγράφονται ώστε να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας δηλαδή αριθμό κάρτας, όνομα κατόχου κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τέλος αριθμό ασφαλείας κάρτας Card Verification Value (CVV) για τις κάρτες Visa, Card Verification Code (CVC) για τις κάρτες MasterCard και Card Identification Number (CID) για τις κάρτες της American Express που θα βρείτε συνήθως στο πίσω μέρος της κάρτας. Οι συναλλαγές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διασφαλίζονται από προηγμένα συστήματα online ασφαλείας SSL.

Με Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

Οι πελάτες μπορούν να εξοφλήσουν τη συνολική αξία της παραγγελίας τους πραγματοποιώντας κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας συμπληρώνοντας σαν αιτιολογία στην κατάθεση το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας που θα σας αποσταλεί στο επιβεβαιωτικό e-mail για να γίνει ευκολότερα η ταυτοποίηση σας.

Οι αριθμοί λογαριασμών της Proton Power & Light A.E όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε την τραπεζική σας κατάθεση είναι οι εξής:

ΤράπεζαΛογαριασμόςΙΒΑΝ
ΕΘΝΙΚΗ 488/470624-28 GR6501104880 0000 4884 7062 428
EUROBANK 0026.0393.74.0200220113 GR1302603930000740200220113
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5154-034639-821 GR04 0172 1540 0051 5403 4639 821

Ο πελάτης οφείλει να αποστείλει το αποδεικτικό της κατάθεσης (καταθετήριο) με e-mail στο eshop@protonpower.gr μετά την ολοκλήρωση της τραπεζικής κατάθεσης.

Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η Proton Power & Light δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

Με χρήση της υπηρεσίας MY BANK

Η υπηρεσία MyBank είναι μία πανευρωπαϊκή λύση online πληρωμών που δίνει τη δυνατότητα στον πληρωτή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος να ολοκληρώνει τις αγορές του με απευθείας χρέωση του τραπεζικού του λογαριασμού χρησιμοποιώντας το web banking της τράπεζας συνεργασίας του. Η υπηρεσία λειτουργεί για όλους τους χρήστες web banking της Τράπεζας Πειραιώς, της Alpha Bank, της Εθνικής Τράπεζας και της Eurobank, καλύπτοντας το σύνολο σχεδόν των χρηστών web banking της Ελλάδας, όπως επίσης και για πληρωμές μέσω των web banking εκατοντάδων ευρωπαϊκών τραπεζών (από τον SEPA χώρο).

Αφού ο πελάτης ολοκληρώσει την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι του θα επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την υπηρεσία MyBank ολοκληρώνοντας τα ακόλουθα βήματα:

  • Επιλογή της Τράπεζας της επιλογής του (στην οποία έχει πρόσβαση στο e-banking) Σε αυτό το σημείο θα γίνει ανακατεύθυνση του πελάτη στη σελίδα της Τράπεζας που έχει επιλέξει
  • Κάνει login με τους προσωπικούς κωδικούς e-banking
  • Οδηγείται στη σελίδα «Εντολή Πληρωμής» (payment order) και βλέπει τα στοιχεία πληρωμής (ποσό, προϊόν)
  • Επιλέγει το λογαριασμό που θα χρεωθεί
  • Ολοκληρώνει τη πληρωμή
Filters
Sort
display