Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Πελατών: 211 10 16 622

Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα

Πολιτική Απορρήτου & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Μέσω του www.protonpower.gr η εταιρεία Proton Power & Light A.E που εδρεύει στη Μάνικα Χαλκίδας με Τ.Κ 34100 και εκπροσωπείται νόμιμα, με Α.Φ.Μ 800397142 και ΔΟΥ Χαλκίδας, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας eshop@protonpower.gr , τηλεφωνική εξυπηρέτηση του ηλεκτρονικού καταστήματος 2111016620, με δραστηριότητα το «εμπόριο ηλεκτρολογικού υλικού φωτισμού έχει σύμφωνα με τα παρακάτω αναφερόμενα τη δυνατότητα να συλλέξει τα προσωπικά δεδομένα που χρειάζεται από εσάς ώστε να δημιουργήσει έναν ατομικό λογαριασμό για τον ιστότοπό της, μέσω του οποίου μπορείτε να πραγματοποιήσετε παραγγελίες και να λαμβάνετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Σε περίπτωση που έχετε κάνει εγγραφή στην ιστοσελίδα, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση ή να διορθώσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες, πραγματοποιώντας είσοδο στο λογαριασμό σας με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και τον κωδικό πρόσβασης που έχετε ορίσει κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας.

Για να επικαιροποιήσετε τις προτιμήσεις σας, να ζητήσετε να αφαιρέσουμε τις πληροφορίες σας από τις λίστες αλληλογραφίας μας ή υποβάλετε ένα αίτημα, ή ασκήσετε τα εκ του Κανονισμού Δικαιώματα σας, όπως αυτά παρατίθενται κατωτέρω παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του e-mail επικοινωνίας μας eshop@protonpower.gr

Στην παρούσα Πολιτική για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων της Εταιρίας μας θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες που ισχύουν σχετικά με τη χρήση των προσωπικών δεδομένων σας. Είμαστε διαφανείς παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με το τι κάνουμε με τα προσωπικά σας δεδομένα, για ποιόν λόγο τα συλλέγουμε, με ποιόν τρόπο τα χρησιμοποιούμε και τα επεξεργαζόμαστε, για πόσο χρονικό διάστημα τα διατηρούμε, με ποιες προϋποθέσεις μπορούμε να τα μοιραστούμε με άλλους και ποια είναι τα σχετικά δικαιώματά σας.

Έχουμε μονίμως διαθέσιμες για εσάς όλες τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην Πολιτική αυτή ώστε να μπορείτε να ανατρέχετε σ΄ αυτή οποτεδήποτε το κρίνετε απαραίτητο και ιδίως τις πληροφορίες για κάθε επεξεργασία των δεδομένων σας κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας και για το λόγο αυτό θα θέλαμε να διαβάσετε προσεκτικά τα παρακάτω :

Τι ορίζουμε ως προσωπικά δεδομένα

Όταν κάνετε κάποια αγορά από εμάς ή χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, μας εμπιστεύεστε κάποιες πληροφορίες που σας αφορούν.

“Προσωπικά δεδομένα” είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε και περιγράφει ένα άτομο, όπως: στοιχεία αναγνώρισης (ονοματεπώνυμο, ηλικία, κατοικία, επάγγελμα, οικογενειακή κατάσταση κλπ.), φυσικά χαρακτηριστικά, εκπαίδευση, εργασία (προϋπηρεσία, εργασιακή συμπεριφορά κλπ), οικονομική κατάσταση (έσοδα, περιουσιακά στοιχεία, οικονομική συμπεριφορά), ενδιαφέροντα, δραστηριότητες, συνήθειες οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσδιορίσουν την ταυτότητα ενός πελάτη ή επισκέπτη του ηλεκτρονικού καταστήματος. Το άτομο (φυσικό πρόσωπο) στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα αυτά ονομάζεται υποκείμενο των δεδομένων.

Μπορείτε να επισκέπτεστε το δικτυακό τόπο της Proton Power & Light στο διαδίκτυο χωρίς να αναφέρετε ποιος είστε και χωρίς να παρέχετε οποιαδήποτε προσωπικά σας στοιχεία. Ωστόσο, μερικές φορές εμείς ή συνεργάτες μας χρειαζόμαστε ορισμένες πληροφορίες από εσάς.

Ενδεχομένως να μας παράσχετε κάποια προσωπικά στοιχεία σε διάφορες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, μπορεί να μας παράσχετε ορισμένα στοιχεία, όπως π.χ. το όνομα και την ταχυδρομική ή ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail), για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να διεκπεραιώσουμε μια παραγγελία ή να μας παράσχετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για να αγοράσετε κάτι από εμάς. Σκοπός μας είναι να σας ενημερώσουμε πώς θα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα στοιχεία πριν τα συλλέξουμε από εσάς. Εάν μας δηλώσετε ότι δεν θέλετε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες ως βάση για περαιτέρω επικοινωνία μαζί σας πέραν της εκπλήρωσης των αιτημάτων σας, θα σεβαστούμε την επιθυμία σας. Εάν μας παράσχετε προσωπικά στοιχεία άλλου προσώπου, π.χ. συζύγου ή συναδέλφου, θα θεωρήσουμε δεδομένο ότι έχετε τη συγκατάθεσή του να μας τα παράσχετε.

Συλλογή Δεδομένων

Σε κάθε περίπτωση οι πληροφορίες που μας χορηγείτε για οποιαδήποτε αιτία μπορεί, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, να περιλαμβάνουν :

  • Στοιχεία αναγνώρισης και ταυτοποίησης σας, όπως όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός
  • τηλεφώνου και άλλα στοιχεία επικοινωνίας. Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται κατά την αγορά ενός προϊόντος ή με την πρώτη εγγραφή σας στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας.
  • Πληροφορίες λογαριασμού, όπως όνομα χρήστη και άλλα αναγνωριστικά ή διαπιστευτήρια που χρησιμοποιούνται για την πρόσβαση σας στις υπηρεσίες μας στο διαδίκτυο.
  • Διεύθυνση IP και δεδομένα Cookies.
  • Τοποθεσία

Ενδεικτικές περιπτώσεις στις οποίες σας ζητάμε να μας παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα:

  • Όταν αγοράζετε προϊόντα ηλεκτρονικά ή μέσω τηλεφώνου.
  • Όταν εγγράφεστε για να χρησιμοποιήσετε τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας.
  • Όταν ζητάτε να λάβετε ενημερώσεις σχετικά με προωθητικές ενέργειες μάρκετινγκ.
  • Όταν συμπληρώσετε μια από τις έρευνες πελατών μας.
  • Όταν υποβάλλετε αιτήματα.
  • Όταν εγγράφεστε στο newsletter, για τη λήψη προσφορών και ενημερωτικών δελτίων του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Χρήση Προσωπικών Πληροφοριών

Οι ακόλουθες παράγραφοι περιγράφουν λεπτομερώς πώς ηProton Power & Light A.E μπορεί να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα και με ποιον μπορεί να τα μοιραστεί. Ανάλογα με τη χρήση του ιστότοπου τηςProton Power & Light A.E, μπορεί να ισχύουν μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες παραγράφους. Για παράδειγμα, εάν παραγγείλετε ένα προϊόν από τον ιστότοπο τηςProton Power & Light A.E, ο χειρισμός των στοιχείων σας θα γίνει όπως περιγράφεται στις παραγράφους «Διεκπεραίωση της συναλλαγής σας» και «Χρήση για σκοπούς μάρκετινγκ».

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, όταν πρόκειται να συνάψουμε μία σύμβαση μαζί σας ή για συγκεκριμένους σκοπούς, μεταξύ άλλων όπως:

  • Επεξεργασία παραγγελιών και πληρωμών για προϊόντα και υπηρεσίες που έχετε αγοράσει ή για επιστροφή χρημάτων.
  • Προωθητικές ενέργειες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή με υπηρεσίες που προσφέρουν οι συνεργάτες μας και που πιστεύουμε ότι πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και αφού έχουμε λάβει την συγκατάθεση σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εφόσον μας έχετε δώσει τη συγκατάθεση σας, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, για να σας ενημερώνουμε πότε ένα προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο ή για να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, προσφορές, προωθήσεις ή ειδικές εκδηλώσεις.

Διεκπεραίωση της συναλλαγής σας

Εάν ζητήσετε κάτι από κάποιο site τηςProton Power & Light A.E, π.χ. προϊόν ή υπηρεσία, επανάκληση (callback) ή συγκεκριμένο υλικό μάρκετινγκ, θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία που μας παρέχετε για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. Για το σκοπό αυτό, μπορεί να μοιραστούμε τα στοιχεία σας με άλλα απαραίτητα για την εκπλήρωση των αιτημάτων σας και της εκάστοτε συναλλαγής μας εμπλεκόμενα μέρη, π.χ. άλλα τμήματα τηςProton Power & Light A.E το προσωπικό των οποίων έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας, τις συνεργαζόμενες με την εταιρίας μας επιχειρήσεις και τους Εμπορικούς Συνεργάτες τηςProton Power & Light A.E , χρηματοοικονομικά ιδρύματα, μεταφορικές εταιρείες, ταχυδρομικές ή κρατικές αρχές (π.χ. Τελωνειακές αρχές). Μπορεί επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας, σχετικά με μια συναλλαγή, στα πλαίσια έρευνας ικανοποίησης πελατών ή για σκοπούς έρευνας αγοράς και εφόσον μας έχετε δώσει την συγκατάθεσή σας σχετικά.

Χρήση για σκοπούς μάρκετινγκ

Τα στοιχεία που παρέχετε στηνProton Power & Light A.E μέσω του ιστότοπου της μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν από τηνProton Power & Light A.E και επιλεγμένους τρίτους για σκοπούς μάρκετινγκ. Ωστόσο, θα σας δώσουμε εκ των προτέρων τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία σας με αυτό τον τρόπο ή όχι.

Newsletters (Ενημερωτικά Δελτία)

Τα newsletters τα οποία ο χρήστης των υπηρεσιών του ιστότοπου λαμβάνει με την εγγραφή του εξ’ ελευθεριότητάς του στις λίστες παραληπτών (mailing lists) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας και ως εκ τούτου προστατεύονται από της σχετικές διατάξεις της ελληνικής και ευρωπαικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές.

Το www.protonpower.gr δεν ευθύνεται αν τα newsletters δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους ISPs (Internet Service Providers) για την παράδοση τους. Τα newsletters μπορεί να καταλήξουν στο φάκελο ‘Ανεπιθύμητη Αλληλογραφία’. Σε περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί να μην λαμβάνει πλέον ενημερωτικά newsletters ή επιθυμεί να διαγραφεί συνολικά από το σύστημα αποστολής ενημερωτικών δελτίων του ιστότοπου, μπορεί να ενημερώσει την Εταιρεία μέσω του αντίστοιχου συνδέσμου που εμφανίζεται στα ενημερωτικά ηλεκτρονικά δελτία (e-mails) που λαμβάνει (Opt-out).

Ασφάλεια και Ποιότητα Πληροφοριών

Σκοπός μας είναι να προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και να διατηρούμε την ποιότητά τους. Εφαρμόζουμε κατάλληλα μέτρα και διαδικασίες, όπως π.χ. χρήση κρυπτογράφησης κατά τη μεταφορά ορισμένων ευαίσθητων στοιχείων, ώστε να προστατεύουμε τα στοιχεία σας και να διατηρούμε την ποιότητά τους.

Συμπλήρωση Πληροφοριών

Κατά διαστήματα μπορεί να συμπληρώνουμε τα στοιχεία που μας παρέχετε μέσω του site τηςProton Power & Light A.E με πληροφορίες από άλλες πηγές, όπως π.χ. πληροφορίες που επιβεβαιώνουν τη διεύθυνσή σας ή άλλες διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με επιχειρήσεις. Αυτό το κάνουμε για να διατηρούμε ακριβή τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει και να σας εξυπηρετούμε καλύτερα.

Χρήση Προμηθευτών

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ηProton Power & Light A.E χρησιμοποιεί προμηθευτές για τη συλλογή, χρήση, ανάλυση και άλλη επεξεργασία πληροφοριών. Πρακτική τηςProton Power & Light A.E είναι να απαιτεί από τους εν λόγω προμηθευτές να χειρίζονται τις πληροφορίες με τρόπο σύμφωνο προς την πολιτική τηςProton Power & Light A.E. και την ισχύουσα Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Δικαιώματα Χρήστη

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα και συγκεκριμένα να γνωρίζετε το είδος των τηρουμένων από εμάς δεδομένων, το σκοπό και τον τρόπο της επεξεργασίας τους και την διάρκεια τήρησής τους από εμάς, καθώς και τον τρόπο διόρθωσης, εναντίωσης ή περιορισμού τους και ανάκλησης της συγκατάθεσης, καθώς επίσης και δικαίωμα προσφυγής σας στην αρμόδια Ρυθμιστική Αρχή σε περίπτωση που θεωρείται ότι δεν τηρήθηκε εκ μέρους μας η σχετική νομοθεσία περί προστασίας τους. Τα παραπάνω δικαιώματα μπορείτε να ασκήσετε κατόπιν αιτήματος του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου e-mail στο eshop@protonpower.gr δηλώνοντας τα στοιχεία σας καθώς και την αλλαγή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Αναλυτικότερα μπορείτε να προβείτε στις κάτωθι ενέργειες :

  • Μη συμμετοχή σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (E-mail Opt-Out): Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε να μην σας αποστέλλουμε διαφημιστικό υλικό μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο διαγραφής που θα βρείτε εντός των διαφημιστικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας ως αναφέρεται παραπάνω.
  • Μη συμμετοχή σε μηνύματα μέσω ταχυδρομείου: Μπορείτε να ζητήσετε από την Εταιρεία να σταματήσει να σας στέλνει διαφημιστικά μηνύματα μέσω ταχυδρομείου ακολουθώντας τις οδηγίες που ενδεχομένως συμπεριλαμβάνονται σε μια συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να μην μας επιτρέπεται να σας στέλνουμε διαφημιστικό υλικό ταχυδρομικά επικοινωνώντας μαζί μας όπως αναφέρεται παραπάνω.
  • Ανάκληση Συγκατάθεσης: Μπορείτε να ανακαλέσετε οποτεδήποτε οποιαδήποτε συγκατάθεση μας έχετε παράσχει ως προς την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στην περίπτωση που αυτή είναι η μόνη βάση και δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν του εν λόγω δικαιώματός σας. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να γνωρίζετε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ανακαλώντας τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση ή αποκάλυψη των προσωπικών σας πληροφοριών μας, ενδέχεται να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάποια από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας.
  • Διόρθωση δεδομένων : Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τυχόν ανακριβείς πληροφορίες σχετικά με εσάς ή ακόμη να συμπληρώσουμε επιπλέον πληροφορίες για εσάς.
  • Εναντίωση επεξεργασίας: Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν του εν λόγω δικαιώματός σας.
  • Φορητότητα: Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κάποιον άλλον οργανισμό για εσάς.
  • Διαγραφή : Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα σας, όταν δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τον σκοπό που συλλέχθηκαν και εφόσον δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν του εν λόγω δικαιώματός σας.
  • Δικαίωμα Προσφυγής σε ρυθμιστική αρχή: Έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην ρυθμιστική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στην περίπτωση που θεωρείται ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας παραβιάζει τη νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων ή σε περίπτωση που τα δικαιώματά σας σχετικά με την προστασία των δεδομένων έχουν παραβιαστεί καθ’ οιονδήποτε άλλον τρόπο.

Έννομο Συμφέρον

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, όπου είναι εντελώς απαραίτητο για την εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων προς εσάς ή/και για την ικανοποίηση των νόμιμων δικαιωμάτων μας και για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Να σας παρέχουμε υποστήριξη ως πελάτες μας , να απαντάμε και να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τα αιτήματα σας.
  • Να απαντάμε σε ερωτήσεις, παράπονα, απαιτήσεις και σχόλια σας.
  • Να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τις παραγγελίες, τις αγορές ή τους λογαριασμούς σας.
  • Να χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας (διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας), εφόσον έχει πραγματοποιηθεί η καταχώρηση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης αλληλογραφίας σε προκαθορισμένα πεδία του ιστότοπου, για την υπενθύμιση μη ολοκληρωμένης αγοράς για προϊόντα τα οποία έχουν προστεθεί και παραμένουν στο καλάθι αγορών.
  • Να σας παρέχουμε υλικό που σας ενδιαφέρει και να κάνετε πλοήγηση στον ιστότοπό μας.
  • Να ενημερώνεστε για προωθητικές ενέργειες και εφόσον έχετε ήδη συγκατατεθεί.
  • Να διεξάγουμε κάποιες αναλύσεις δεδομένων και εφόσον έχετε ήδη συγκατατεθεί, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας των καταναλωτών, της ανάλυσης των τάσεων και της οικονομικής ανάλυσης.
  • Να συμμορφωνόμαστε με τα αιτήματα σας σε σχέση με την άσκηση των δικαιωμάτων σας (για παράδειγμα, όταν μας ζητήσετε να μην επικοινωνήσουμε μαζί σας για σκοπούς μάρκετινγκ, θα διατηρήσουμε αυτό το αρχείο στις λίστες κατάργησης προκειμένου να μπορέσουμε να συμμορφωθούμε με το αίτημα σας).
  • Να χρησιμοποιήσουμε ή να αποκαλύψουμε προσωπικά σας δεδομένα (για παράδειγμα σε σχέση με έρευνα από δημόσια αρχή), όπου έχουμε νόμιμο δικαίωμα ή καθήκον.
  • Να διατηρούμε το δικαίωμα επικοινωνίας μαζί σας αναφορικά με ληξιπρόθεσμες οφειλές είτε απευθείας είτε μέσω τρίτων συνεργατών.
  • Για την προστασία, τον εντοπισμό και την πρόληψη απάτης και άλλων εγκληματικών ενεργειών, αξιώσεων και άλλων υποχρεώσεων.
  • Για την ασφάλεια δικτύων και πληροφοριών, προκειμένου να λάβουμε μέτρα για την προστασία των πληροφοριών σας από απώλεια, ζημιά, κλοπή ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι δεν προβαίνουμε σε κατάρτιση προφίλ, ούτε λαμβάνουμε αποφάσεις βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας των δεδομένων σας.

Μέτρα Ασφαλείας

H Εταιρεία αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες με την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων.

Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος της Εταιρείας επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Η Εταιρεία, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, έχει υιοθετήσει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου των προσωπικών σας δεδομένων, όπως η διενέργεια back-up σε σύστημα cloud με κρυπτογράφηση, η χρήση firewall στον file server, η εφαρμογή προγραμμάτων ασφαλείας για τον server, η κατοχή πιστοποιητικού ασφαλείας για την ιστοσελίδα, η εφαρμογή εσωτερικού κλειδώματος των χρηστών και ο έλεγχος πρόσβασης στα μεταφερόμενα αποθηκευτικά μέσα με ειδικό λογισμικό. Τα στοιχεία που υποβάλλετε στην Εταιρεία διαχειρίζονται αποκλειστικά από ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας που τελούν υπό τον έλεγχο τους αντίστοιχα και μόνο κατ’ εντολή τους και από τους αποδέκτες, όπου αυτό είναι απαραίτητο. Για τη διεξαγωγή της επεξεργασίας η Εταιρεία επιλέγει πρόσωπα με αντίστοιχα επαγγελματικά προσόντα που παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις από πλευράς τεχνικών γνώσεων και προσωπικής ακεραιότητας για την τήρηση του απορρήτου. Η Εταιρεία μέσω και των αντίστοιχων συμβατικών δεσμεύσεων και των συνεργατών της, λαμβάνει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου, της εμπιστευτικότητας και της ακεραιότητας των προσωπικών δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση, η ασφάλεια αυτών στο περιβάλλον της πλατφόρμας τελεί υπό την επιφύλαξη λόγων που εκφύουν της σφαίρας επιρροής της, καθώς και λόγων που οφείλονται σε τεχνική ή άλλη αδυναμία του δικτύου ή λόγων ανωτέρας βίας ή τυχαίων γεγονότων.

Ηλεκτρονικές Διαφημίσεις

Ορισμένες εταιρείες μάς βοηθούν να παρέχουμε διαδραστικές on-line διαφημίσεις, όπως π.χ. διαφημιστικά banners.

Οι εταιρείες αυτές μπορεί να συλλέγουν και να χρησιμοποιούν πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες, με σκοπό να μας βοηθούν να κατανοούαμε καλύτερα τις προσφορές, τις δραστηριότητες προώθησης και τα είδη των διαφημίσεων που έχουν τη μεγαλύτερη απήχηση στους πελάτες μας. Οι συλλεγόμενες πληροφορίες είναι αθροιστικές και κατά συνέπεια δεν μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένα πρόσωπα. Ωστόσο, εάν προτιμάτε οι εταιρείες αυτές να μην συλλέγουν τέτοιες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το site http://www.networkadvertising.org/ και να ακολουθήστε τις οδηγίες για την εξαίρεσή σας («opt-out») από τη συλλογή αυτών των πληροφοριών.

Αποκάλυψη που Απαιτείται από το Νόμο

Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι, σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι πιθανό να ζητηθεί η αποκάλυψη πληροφοριών με δικαστική ή άλλη κρατική εντολή, κλήτευση ή ένταλμα.

Διασυνδέσεις προς sites που δεν ανήκουν στηProton Power & Light A.E

Το site τηςProton Power & Light A.E μπορεί να περιέχουν διασυνδέσεις προς άλλα sites. ΗProton Power & Light A.E δεν είναι υπεύθυνη για τις πρακτικές χειρισμού δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αυτών των sites, ούτε και για το περιεχόμενό τους.

Διάρκεια τήρησης προσωπικών δεδομένων

Τα δεδομένα τα οποία μας έχετε δώσει σε μορφή που επιτρέπει την ταυτοποίηση σας θα υπάρχουν αποθηκευμένα από εμάς μόνο για το διάστημα που απαιτείται για τους σκοπούς της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα π.χ. για όλο το διάστημα της εμπορικής μας σχέσης. Στην περίπτωση που μας έχετε δώσει την συγκατάθεση σας για την χρήση τους για π.χ προωθητικές ενέργειες, για την εγγραφή σας στο Newsletter κ.λπ.. η αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας θα γίνεται σύμφωνα με τους σκοπούς αυτούς και μέχρις ότου να ανακαλέσετε οποτεδήποτε την συγκατάθεσής σας προς τούτο.

Διαδικασία υποβολής αιτημάτων χρήστη

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε ζήτημα που αφορά την επεξεργασία των δεδομένων σας και την άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων σας, μπορείτε να απευθύνεστε στην εταιρίας μας υπόψη Υπεύθυνου επεξεργασίας δεδομένων στη Διεύθυνση Αγίου Σάββα 2 με Τ.Κ 10447 ή στο e mail eshop@protonpower.gr Κάθε αίτημα που μας υποβάλλεται σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σας , θα απαντηθεί χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός μηνός από την παραλαβή του. Η ανωτέρω προθεσμία μπορεί να παραταθεί κατά δύο μήνες ακόμα, εφόσον απαιτείται, λαμβανομένων υπόψη της πολυπλοκότητας του αιτήματος και του αριθμού των αιτημάτων. Στην περίπτωση αυτή θα σας ενημερώσουμε για την εν λόγω παράταση εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος και τους λόγους καθυστέρησης. Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μην ανταποκριθεί στο αίτημά ή τα αιτήματά σας αν αυτά είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά και ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, ήτοι τον Κανονισμός Ε.Ε. 2016/679 και την εν γένει ισχύουσα Εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι τυχόν τροποποιήσεις θα ισχύουν από την ημερομηνία ανάρτησής τους στον παρόντα ιστότοπο.

Η παρούσα πολιτική αποτελεί ενιαίο και αναπόσπαστο μέρος με τους Όρους Χρήσης του παρόν ιστότοπου. Η εταιρίας μας είναι Υπεύθυνος Επεξεργασίας των δεδομένων που επεξεργάζεται με διεύθυνση Αγίου Σάββα 2, T.K 10447, τηλέφωνο επικοινωνίας 2111016620 και e mail eshop@protonpower.gr

Τελευταία αναθεώρηση: Μάρτιος 2019

Filters
Sort
display